Graj i zostań Kage!!
Kazekage
Więc kto chce?
Hokage
Jestem gotów .
Hokage
Ok zaczynam Aktywuje Byakugan wykonuje pieczęcie jedną ręką.
Kazekage
Jestem szybko za tobą(MAX SZYBKOŚCI)i robie Konoha Senpuu
Hokage
jestem za tobą (max speed) aktywuje 6 bram, wykonuje pięczęcie 1 ręką robie ci Hakke Hyakunijuunachishou (128 strzałów w tenketsu).
Kazekage
Aktywuję 7 bramę i unikam twojego ciosu i jestem gdzieś daleko po czym robie Wodne Tornado
Hokage
szybko robię pięczęcie i robie to co ty.
Kazekage
Nasze wiry się zderzyły przeteleportowywuje się za Ciebie i Konoha Senpuu.I pieczętuję.
Hokage
Unikam (max speed) i pieczecie 1 ręką i robię
Asakujaku
Ranga: S
Obrażenia:200+siła i szybkość
Opis: Technika wymaga sześciu aktywnych bram ! Po otwarciu szóstej bramy użytkownik uzyskuje na chwilę dostęp do niewyobrażalnej ilości chakry, z niewyobrażalną szybkością wybija jednym kopnięciem przeciwnika w górę, a w powietrzu uderza go setki razy z szybkością tak wielką, że powietrze wokół jego pięści tworzą się kule ognia podobne do tych z techniki Housenka no Jutsu, uderza wiec nie tylko pięściami ale i ogniem. Technika jeśli się powiedzie jest nie do przeżycia dla przeciwnika
(max szybkości+200=100=max)
Kazekage
Kawarimi jestem za tobą i robie FuuTon :RasenShuriken
Hokage
Unik(max sped) jestem nad tobą robię pięczęcie1 ręką i
Doton Shinjuu Zanshu no Jutsu
Ranga:D
Czakra - 20
Obrażenia:Brak
Polega to na tym że Ninja wciąga przeciwnika pod ziemie lub sam się chowa pod ziemią(jestes pod ziemią )
oraz fuuton Rasen Shuriken.
Kazekage
Podskakuje do góry i podczas spadania oderzam w ziemie(pięściami)i ziemia się rozwaliło.i robie Sabaku Sousou.
Hokage
uwalniam Hokou'a wykonuje pieczęcie jedną ręką i robie
Raitoki , Raikyuu no Tatsumaki
Chakra - 150
ranga : B
Tworzysz Elektryczne Tornadko , które niszczy wszystko na swojej drodze .
Kazekage
Robie wodne tronado(nie pamiętam japońskiej nazwy)i nikt nie dostał potem ja robie
Kokuangyo no Jutsu
ranga : C
chakry : 150
opis : Te jutsu polega na uwięzieniu przeciwnika w ciemnym, nierealnym pomieszczeniu, w którym użytkownik bez trudu może zaatakować wroga. Uwięziona osoba musi liczyć jedynie na swoje zmysły słuchu i węchu.
I niespodziewanie Atakuję Cię z FuuTon:RasenShuriken i max speed ci nie pomoże.
Hokage
Nie mm szans skupiam się totalnie na Byakugan i staram się wykryć twoją chakre po czym jeśli mi się uda robie kuchiose no jutsu Gamabunte i staram sie z Gamabuntąi Hokouem unikn ataku.